Info

Email: ferry.lecok@gmail.com

Wing-Tsun:

 

Wing-Tsun is een Chinees vechtsysteem dat 250 jaar geleden in China ontstaan is. De groep in Koersel, opgericht door Dai-Sifu Ferry, is ingedeeld in 2 leeftijds- categorieën: 3 - 5jaar, 6 - 13 jjaar. Dit om ieder kind optimaal te kunnen begeleiden.

 

Bij de groep van de 3 tot 5 jarigen staat het spel nog centraal, bij de groep van de 6 tot 13 jarigen is het al een combinatie van spel en het trainen met een partner.

 

Naast de traditionele programma's, waar kinderen ook een graad in kunnen behalen, wordt er veel aandacht besteedt aan spel, omgang met andere kinderen, coördinatie oefeningen en het trainen van de zintuigen. Zowel het lichaam als de hersenen worden geprikkeld door de verschillende combinaties in een programma.

 

KidsWing-Tsun is vooral plezierig en gezond voor lichaam en geest. Ze leren op een kindvriendelijke manier respect en discipline. Op een spelende manier leren de kinderen zich verdedigen en omgaan met agressie, ze krijgen meer zelfvertrouwen en leren in de lessen voor zichzelf en anderen op te komen.

 

 

 

Lesgever

 

Dai-Sifu Ferry L.

Wing-Tsun = WAP

 

W: Weerbaarheid

 

A: Assertiviteit

 

P: Pesten STOP

Filmpje

WING-TSUN KOERSEL

Self-Defence-System